Deze week live: Maandag van 20.00 - 22.00u DJ-Iron Lady. Dinsdag van 13.00 tot 16.00u DJ-Harry met Jukebox Hits uit de 60's/70's/80's. Woensdag van 20.00 tot 22.00u DJ-Summer. Donderdag van 13.00 tot 16.00u DJ-Harry met Highway To The Music en het album van de week, Zondag van 15.00 tot 17.00u DJ-Trompie met Sailing around the world with Music .....

Artiest van de maand juni 2015

BACKGAMMON

Backgammon

Bezetting: Thijs van der Meulen (zang/gitaar), Pim van der Meulen (drums), Hugo van Dam (leadgitaar) en Maarten Hoekstra (basgitaar)

Backgammon staat voor eerlijke indiepop-rock met een rauw randje. Live sleept de band met volle overgave hun publiek mee in hun tomeloze energie. De muziek is recht voor zijn raap en het ademt hun voorliefde voor grote namen zoals Bob Dylan, Neil Young en Kings of Leon uit.

De geschiedenis van Backgammon gaat ver terug. In de jaren ’70 speelde de vader van zanger Thijs en drummer Pim ook onder deze bandnaam. De huidige bezetting begon als een vriendenbandje in de slaapkamer. Inmiddels gaat Backgammon los op grote podia, spelen zij voor nationale radio en laat de band een goede indruk achter op festivals en feesten.

Terecht zijn zij onze eerste artiesten van de maand! Elke dj draait in zijn/haar programma één van hun nummers.

Voor meer informatie over deze band en waar ze live te horen zijn: www.backgammonmusic.nl