Album van de Week van 11 tot 24 februari: Resist van Within Temptation! .....

Artiest van de Maand

Juli 2016 – Handsome Molly

Handsome MollyBezetting: Lody Willemsen – Drums, Hans Bulten – Bas, Frank van der Meijden – Gitaar, Singer/Songwriter Ton Terink – Gitaar.

 

De Gelderse 4-mans formatie Handsome Molly staat voor stijlvolle rock ‘n roll. Een optreden wordt ervaren als een sprankelend feestje waarbij de classic rock uit de 70/80 jaren wordt gecombineerd met (power)blues en een vleugje soul/country/folk. Het repertoire bestaat niet alleen uit covers maar ook uit vele eigen nummers, van swingende rock tot gevoelige ballads.

cd Free

 

Hun muzikale creativiteit heeft eind 2015 geresulteerd in het uitbrengen van hun eerste CD “Free”. Hierop staat tevens de single “Sweet Dreams”, waarvan de videoclip op zowel de site als YouTube te bewonderen is.

 

Daarnaast treden deze mannen op als “Handsome Molly – Stripped” en verzorgen daarmee op een lekker relaxte manier een akoestisch optreden. Check: handsomemolly.nl en op facebook.

 

Handsome Molly is voorgedragen als artiest v/d maand door onze DJ-Trompie. In elke live uitzending zal een nummer van ze worden gedraaid tijdens de hele maand Juli 2016.