Album van de Week van 11 tot 24 februari: Resist van Within Temptation! .....

Artiest van de Maand

September 2016 – ReSolve

12139935_1026942940684101_4045110155347597455_o

Bezetting: Gregory van der Hoeven – Drums, Lennert Kemper – gitaar, Fabian Blomsma – synths, Justus Ebel – basgitaar, Radina Dimcheva – zang.

My life is my own again,

I’m master of my destiny!

Krachtige woorden die zelfregie en de macht over je eigen leven beschrijven. Je kan wel zeggen dat deze woorden goed omschrijven waarom ReSolve bestaat.

ReSolve is opgericht in Den Haag door vrienden Gregory van der Hoeven (drums) en Lennert Kemper (gitaar). In 2010 bundelden deze muzikanten hun krachten met het idee om precies de muziek te maken die zij al jaren wilden maken. Het resultaat is een combinatie van stevige metal die toegankelijk is, maar tegelijkertijd divers en technisch verantwoord in elkaar is gezet. Na een turbulente zoektocht met de nodige tegenslagen en ledenwisselingen vond de band in 2014 hun ideale vorm. In deze line-up bevinden zich Fabian Blomsma op synths, Justus Ebel op basgitaar en Radina Dimcheva als zangeres. Alle bandleden brengen hun eigen invloeden binnen in de band, wat het eindgeluid van de band diverser en ook aantrekkelijker maakt.

cd hoes Wayward Sanctuary

 

De band heeft keihard gewerkt en het resultaat daarvan is het debuutalbum genaamd “Wayward Sanctuary”dat is uitgekomen in oktober 2015 via Layered Reality Productions. ReSolve neemt het heft in eigen handen en ze zijn hongerig om hun toekomst tegemoet te treden als “masters of their destiny”!

 

Meer informatie:

www.facebook.com/ReSolveNL

www.layered-reality.com/artists/resolve

Via bovengenoemde link kan je ook de cd bestellen voor € 10,00 exclusief verzendkosten.

ReSolve is voorgedragen als artiest v/d maand door onze DJ-Summer. In elke live uitzending zal een nummer van ze worden gedraaid tijdens de hele maand September 2016.

header facebook