Deze week live: Maandag van 20.00 - 22.00u DJ-Iron Lady. Dinsdag van 13.00 tot 16.00u DJ-Harry met Jukebox Hits uit de 60's/70's/80's. Woensdag van 20.00 tot 22.00u DJ-Summer. Donderdag van 13.00 tot 16.00u DJ-Harry met Highway To The Music en het album van de week. Zondag van 15.00 tot 17.00u DJ-Trompie met Sailing around the World with Music .....

ALBUM van de WEEK

in elke live uitzending in de betreffende week wordt een nummer van dit album gedraaid

tijdens de uitzending van DJ-Harry:  Highway to the Music op donderdag van 13.00-16.00u het gehele album!

 

 

Week 50 – 2018 (10 december – 16 december)

VandenBerg’s Moonkings – Rugged and Unplugged

Gitarist Ad VandenBerg heeft samen met Moonkings zanger Jan Hoving dit akoestische album opgenomen. Het album bevat 8 nummers waaronder de klassieker Burning Heart en een aantal nummers van de twee albums van Moonkings. De rockversies zijn teruggebracht tot het gitaarwerk van Ad VandenBerg en de zang van Jan Hoving, met af en toe een tamboerijn, viool of drums.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 49 – 2018 (3 december – 9 december) Burning – The P.I.D.Files

De Groningse/Drentse oldschool heavy metal band Burning heeft onlangs een EP uitgebracht met de titel ‘The P.I.D. Files’ met vier nummers die gaan over de vermeende dood van Paul McCartney in 1966.
Burning heeft over deze complottheorie een concept-plaat gemaakt. Daarvoor zochten ze contact met de Nederlandse thriller schrijfster Bronja Hoffschlag. Zij werkte al eerder samen met Burning aan het debuut album ‘Nightmares’. In 2017 schreef Bronja een boek over de vermeende dood van Paul McCartney onder de titel ‘P.I.D’. Het prachtige artwork voor de hoes is geschilderd door de kunstenares Marion van der Laan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 48 – 2018 (26 november – 2 december) Dilemma – Random Acts Of Liberation

Dilemma is een Nederlandse melodieuze progressieve rock band die halverwege de jaren negentig is opgericht door toetsenist Robin Zuiderveld. In 1996 verscheen het album Imbroccata. In 2015 werd de Britse zanger/gitarist Dec Burke lid van de band die naast Robin Z verder bestaat uit Collin Leijenaar (drums), Paul Crezee (gitaar) en Erik van der Vlis(basgitaar).
Het album Random Acts Of Liberation is uitgebracht door het Nederlandse label Butler Records en Music On Vinyl. Het album is geproduceerd door Collin Leijenaar en in Amerika gemixed en gemastered door Rich Mouser.

 

 

 

Week 47 – 2018 (19 november – 25 november) Manora – Dreamshapes

Manora is een symfonische metalband uit Nederland. Hun geluid wordt gekenmerkt door cleane zang en aanstekelijke synth-melodieën, terwijl ze toch een metal basis behouden, welke wordt gecreëerd door B-gestemde gitaren en basgitaar, ondersteund door beukende drums.
Manora bestaat uit: Mirte van der Ham – Vocals, Ivo Visser – Guitar, Tomasz Kisielewicz – Bass, Arthur Stok – Keys en Tijn Scholtze – Drums

 

 

 

 

Week 46 – 2018 (12 november – 18 november) Company of Dreams

Company of Dreams is een Metalband uit Nederland. Opgericht door Ronald en Deborah in 2014. De huidige bezetting van de band: Deborah – Vocals, Alissa – Backing Vocals, Ronald – Guitar, Marc – Guitar, Ruth – Bass, Peter – Drums.
Op zaterdag 10-11-2018 werd hun EP gepresenteerd tijdens Dreamfest in Scum Katwijk.

.

.

.

Week 45 – 2018 ( 5 november – 11 november) Blackbriar – We’d Rather Burn

Blackbriar, een vijfkoppige alternatieve metal/gothic rock formatie uit Assen heeft een mysterieuze zangeres die met haar stem zowel de poorten van de hemel als die van de hel kan openen, een stuwende drummer, een dampende bassist en twee technische gitaristen.
We’d Rather Burn is hun 2e EP, gereleased op 20 oktober 2018.

facebook Blackbriar, website Blackbriar

 

 

Week 44 (29 oktober – 4 november) Deadbeatz – Hangover No 7

Te BLUES om PUNK te zijn — te PUNK om BLUES te zijn..
Uitgerust met slechts een klein ‘orkest’ (drums, mondharmonica, contrabas en zang) leveren deze 2 heren blues op hun best. Puur, rauw en hard-hittin’! Deadbeatz komt uit Oostenrijk en bestaat uit: drummer David Karlinger, die zich concentreert op zijn mondharmonica en de drums bewerkt met zijn voeten. Bernie Miller speelt de contrabas en is verantwoordelijk voor de vocals.

facebook Deadbeatz

 

Week 43 (22 oktober – 28 oktober) John Hiatt – The Eclipse Sessions

John Hiatt is een Amerikaanse singer-songwriter. Hij begon zijn solocarrière in 1974 en beoefende een groot aantal stijlen, van rock-‘n-roll tot new wave en folk. Hij schreef veel songs voor andere artiesten. In Nederland brak hij door met de plaat Bring the Family (1987). In het najaar van 2007 kwam Hiatt naar Nederland voor een viertal solo concerten. In dat zelfde jaar kreeg hij een ster in de Music City Walk of Fame in Nashville.
Zijn nieuwste album, The Eclipse Sessions, releasedatum 12 oktober 2018 is uitgebracht bij New West Records.

 

Facebook John Hiatt, Website John Hiatt, Platenlabel New West Records 

 

 

Week 42 (15 oktober – 21 oktober) Steve Perry – Traces (2018)

Stephen Ray Perry is een Amerikaans zanger en songwriter, vooral bekend als voormalig zanger van de rockband Journey.

Ook had Perry een succesvolle solocarrière tussen medio jaren 80 en medio jaren 90.
Perry’s zang oogstte bijval van vooraanstaande muzikale collega’s en publicisten. Zijn bijnaam was The Voice, een bijnaam die oorspronkelijk bedacht werd door vriend en zanger Jon Bon Jovi.
Traces is het 3e studio album van Steve Perry en is gereleased 5 oktober 2018 bij Fantasy Records.

Steve Perry facebook, website, platenlabel Fantasy Records

  

Week 41 (8 oktober – 14 oktober) Uriah Heep – Living The Dream (2018)

 

Uriah Heep facebook, Uriah Heep website  

 

 

Week 40 (30 september – 7 oktober) Detonics met het album Raise Your Bet (2018)

Detonics facebook, Detonics website, platenlabel NAKED