Deze week live: zondag van 15.00 tot 17.00u DJ-Trompie, maandag van 20.00 tot 22.00u DJ-Tygerke, dinsdag van 12.00 tot 15.00u DJ-Harry en van 20.00 tot 22.00u DJ-Iron Lady , woensdag van 20.00 tot 22.00u DJ-Summer, donderdag van 13.00 tot 15.00u DJ-Harry en 15.00 tot 17.00u DJ-Ron ...

DJ-TEAM van BEST MUSIC RADIO:

 

 

bernie dj

Mijn naam is Bernie. Door mijn werk heb ik veel tijd om te genieten van muziek. Het genot dat ik daar aan beleef wil ik graag delen met anderen, want er is niks mooiers dan een passie delen met zoveel mogelijk mensen. Hoop dat jullie net zo veel plezier hebben met mijn muziek keuze als ik zelf. En hebben jullie nog voorkeur, schroom niet en doe gewoon een verzoeknummer zodat ook anderen van je keuze kunnen genieten.

 

 

 

summer

Mijn naam is DJ Summer en ik ben live te horen elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00u. Ik heb een brede muzieksmaak met een voorkeur voor (prog)rock. In elke uitzending is er aandacht voor wat minder bekende bands. In onze facebookgroep 00’s Best Music kan elk lid nummers plaatsen. De hier geplaatste nummers worden geregeld gedraaid. Wil je meer info, neem dan contact met ons op. Verzoekjes zijn van harte welkom! 

 

 

Mijn naam is DJ-Ron. Elke donderdag te horen van 15.00 tot 17.00u met Golden Oldies, muziek uit de 60’s en 70’s. Ik heb een hele brede smaak van muziek met toch wel een voorkeur voor Franstalige muziek. Jullie zijn natuurlijk altijd van harte welkom op Best Music Radio en als ik draai hoop ik dat jullie allemaal luisteren en neem dan ook eens een kijkje op onze chat.

 

                      

Trompie

Hallo, ik ben DJ-Trompie. Muziek heeft altijd een speciaal plaatsje in mijn hart gehad. Het sleepte me door leuke en moeilijke tijden heen. Rock, pop, licht klassiek, maar ook folklore vanuit verschillende landen. Als het maar laat horen waar muziek voor staat, passie vanuit gevoel. Dan kan ik, en hopelijk u, ervan genieten. Vanaf snaren tot koper en zeker vocaal kunnen me strelen. Als de passie voor muziek maar overkomt. 

 

 

logo iron lady 2

Mijn naam is DJ Iron Lady, elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur draai ik heerlijke rock en hardrock muziek. Van mooie ballads tot snoeiharde gitaar metal. Met achtergrond-informatie van de muziek die wordt gedraaid en de plaat en zijn verhaal. Kortom, een mix van allerlei stijlen soms gecombineerd met dance of klassieke muziek. Verzoekplaatjes zijn natuurlijk van harte welkom.  

 

 

 

tyger

Mijn naam is Tygerke en jawel, ik kom de vrouwen hier versterken. Elke maandag van 20 tot 22 uur kunnen jullie genieten van allerlei soorten muziek. Ik draai voor ieder wat wils en ja, ik ben een Belg ook whahaha. Het kan misschien eens gebeuren dat jullie kids horen op de achtergrond, maar dat is net het leuke aan live radio toch? 🙂

 

 

 

Ik ben DJ-Kevin en iedere donderdagavond ben ik te horen van 17.00 tot 19.00 uur met de ‘Rock the Night Show’. Zoals de naam al verraad rockmuziek, van classic rock naar power metal en alles wat er tussen zit. Natuurlijk vind ook ik het erg leuk om zo nu en dan een verzoekje te draaien dus die zijn altijd welkom. Ik hoop dat ik jullie kan laten genieten van bekende en onbekende rockmuziek.

 

 

Ik ben DJ-Harry. Muziek is een belangrijk deel van mijn leven, heb geen bepaalde voorkeur voor genres. Er zijn geen slechte zangers of zangeressen, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Mijn programma is een variatie van alle soorten muziek. Daar kunnen luisteraars natuurlijk bij helpen door hun favoriete nummers aan te vragen, die indien mogelijk zeker gedraaid zullen worden!

Te beluisteren elke dinsdag van 12.00 tot 15.00 uur en elke donderdag van 13.00 tot 15.00 uur.