..... Album van de Week (17 februari t/m 23 februari) Preaching For The Choir van Blind Ego .....

DJ-TEAM van BEST MUSIC RADIO:

 

 

bernie dj

Mijn naam is Bernie. Door mijn werk heb ik veel tijd om te genieten van muziek. Het genot dat ik daar aan beleef wil ik graag delen met anderen, want er is niks mooiers dan een passie delen met zoveel mogelijk mensen. Hoop dat jullie net zo veel plezier hebben met mijn muziek keuze als ik zelf. En hebben jullie nog voorkeur, schroom niet en doe gewoon een verzoeknummer zodat ook anderen van je keuze kunnen genieten.

 

 

 

summer

Mijn naam is DJ Summer en ik ben live te horen elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00u. Ik heb een brede muzieksmaak met een voorkeur voor (prog)rock. In elke uitzending is er aandacht voor wat minder bekende bands. In onze facebookgroep 00’s Best Music kan elk lid nummers plaatsen. De hier geplaatste nummers worden geregeld gedraaid. Wil je meer info, neem dan contact met ons op. Verzoekjes zijn van harte welkom! 

 

 

 

Ik ben DJ-Harry. Muziek is een belangrijk deel van mijn leven, heb geen bepaalde voorkeur voor genres. Er zijn geen slechte zangers of zangeressen, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Mijn programma is een variatie van alle soorten muziek. Daar kunnen luisteraars natuurlijk bij helpen door hun favoriete nummers aan te vragen, die indien mogelijk zeker gedraaid zullen worden!

Te beluisteren elke dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur met Jukebox Hits uit de 60’s/70’s/80’s en elke donderdag van 13.00 tot 16.00 uur met Highway to the Music en het album van de week.

 

                      

 

Hallo, ik ben DJ-Ron. Ik hou van veel muzieksoorten vooral uit de 60’s, 70’s en 80’s. Mijn wekelijkse uitzending Music In The Air is elke vrijdag van 13.00 tot 16.00u. Het is altijd mogelijk om verzoekjes aan te vragen. Stuur een mailtje naar dj.ron.bmr@gmail.com . Tot ziens bij Best Music Radio!

 

 

 

Mijn naam is DJ Iron Lady, elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur draai ik heerlijke rock en hardrock muziek. Van mooie ballads tot snoeiharde gitaar metal. Met achtergrond-informatie van de muziek die wordt gedraaid en de plaat en zijn verhaal. Kortom, een mix van allerlei stijlen soms gecombineerd met dance of klassieke muziek. Verzoekplaatjes zijn natuurlijk van harte welkom.  

 

 

 

Ik ben DJ-Kevin en ik draai rockmuziek, van classic rock naar power metal en alles wat er tussen zit. Momenteel niet op een vaste tijd, maar alle uitzendingen worden via facebook bekend gemaakt. Natuurlijk vind ook ik het erg leuk om zo nu en dan een verzoekje te draaien dus die zijn altijd welkom. Ik hoop dat ik jullie kan laten genieten van bekende en onbekende rockmuziek.