Deze week live: Maandag van 20.00 - 22.00u DJ-Iron Lady. Dinsdag van 13.00 tot 16.00u DJ-Harry met Jukebox Hits uit de 60's/70's/80's. Woensdag van 20.00 tot 22.00u DJ-Summer. Donderdag van 13.00 tot 16.00u DJ-Harry met Highway To The Music en het album van de week, Zondag van 15.00 tot 17.00u DJ-Trompie met Sailing around the world with Music .....

DJ-TEAM van BEST MUSIC RADIO:

 

 

bernie dj

Mijn naam is Bernie. Door mijn werk heb ik veel tijd om te genieten van muziek. Het genot dat ik daar aan beleef wil ik graag delen met anderen, want er is niks mooiers dan een passie delen met zoveel mogelijk mensen. Hoop dat jullie net zo veel plezier hebben met mijn muziek keuze als ik zelf. En hebben jullie nog voorkeur, schroom niet en doe gewoon een verzoeknummer zodat ook anderen van je keuze kunnen genieten.

 

 

 

summer

Mijn naam is DJ Summer en ik ben live te horen elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00u. Ik heb een brede muzieksmaak met een voorkeur voor (prog)rock. In elke uitzending is er aandacht voor wat minder bekende bands. In onze facebookgroep 00’s Best Music kan elk lid nummers plaatsen. De hier geplaatste nummers worden geregeld gedraaid. Wil je meer info, neem dan contact met ons op. Verzoekjes zijn van harte welkom! 

 

 

 

Ik ben DJ-Harry. Muziek is een belangrijk deel van mijn leven, heb geen bepaalde voorkeur voor genres. Er zijn geen slechte zangers of zangeressen, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Mijn programma is een variatie van alle soorten muziek. Daar kunnen luisteraars natuurlijk bij helpen door hun favoriete nummers aan te vragen, die indien mogelijk zeker gedraaid zullen worden!

Te beluisteren elke dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur met Jukebox Hits uit de 60’s/70’s/80’s en elke donderdag van 13.00 tot 16.00 uur met Highway to the Music en het album van de week.

 

                      

Trompie

Hallo, ik ben DJ-Trompie. Muziek heeft altijd een speciaal plaatsje in mijn hart gehad. Het sleepte me door leuke en moeilijke tijden heen. Rock, pop, licht klassiek, maar ook folklore vanuit verschillende landen. Als het maar laat horen waar muziek voor staat, passie vanuit gevoel. Dan kan ik, en hopelijk u, ervan genieten. Vanaf snaren tot koper en zeker vocaal kunnen me strelen. Als de passie voor muziek maar overkomt. 

 

 

Mijn naam is DJ Iron Lady, elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur draai ik heerlijke rock en hardrock muziek. Van mooie ballads tot snoeiharde gitaar metal. Met achtergrond-informatie van de muziek die wordt gedraaid en de plaat en zijn verhaal. Kortom, een mix van allerlei stijlen soms gecombineerd met dance of klassieke muziek. Verzoekplaatjes zijn natuurlijk van harte welkom.  

 

 

 

Ik ben DJ-Kevin en iedere donderdagavond ben ik te horen van 19.00 tot 21.00 uur met de ‘Rock the Night Show’. Zoals de naam al verraad rockmuziek, van classic rock naar power metal en alles wat er tussen zit. Natuurlijk vind ook ik het erg leuk om zo nu en dan een verzoekje te draaien dus die zijn altijd welkom. Ik hoop dat ik jullie kan laten genieten van bekende en onbekende rockmuziek.